Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Stef Bos in Stadsschouwburg Groningen.

Concerttip woensdag 21 maart: Stef Bos in Stadsschouwburg Groningen

“Deze man heeft, steeds verder weg van mediageniek vertoon, een eigen stijl gevonden die nu in volle rijpheid open gebloeid is”, schreef de pers een paar jaar geleden over Stef Bos. Het theaterconcert ‘Kern’ toont de reis van een vijftiger die stilstaat bij de grote thema’s, de diepte en de hoogte ingaat en probeert alles eruit te zingen en te schrijven wat erin zit. ‘Kern’ is ook de titel van zijn nieuwe album, dat eind dit jaar zal verschijnen. Met zijn band zal Stef een verzameling nieuwe songs, maar uiteraard ook een greep uit zijn inmiddels enorme oeuvre laten horen.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: