Ilse DeLange gaat in september en oktober 2018 op tour door Nederland. De zangeres doet hierbij acht clubs door het hele land aan en speelt tijdens deze tour veel nieuwe nummers, maar ook haar bekende hits. Kaarten voor deze clubtour zijn vanaf aanstaande vrijdag 23 maart om 10:00 uur te koop.

Na de afgelopen jaren met The Common Linnets in binnen- en buitenland te hebben opgetreden, keert Ilse DeLange dit jaar terug naar het podium met haar eigen repertoire. Deze clubtour is de eerste die Ilse DeLange doet sinds haar uitverkochte tour langs de popzalen begin 2014. “Het is al even geleden dat ik met mijn eigen songs op het podium heb gestaan en ik kan niet wachten tot het weer zo ver is. Tijdens deze shows speel ik, naast mijn oude nummers, ook nieuwe liedjes en ik kijk er naar uit om deze aan het publiek te laten horen.”

Nieuw materiaal
Sinds het verschijnen van debuutalbum World Of Hurt in 1998 is Ilse DeLange één van de meest gerespecteerde en succesvolle vrouwelijke artiesten van Nederland. Haar singles I’m Not So Tough, Miracle, So Incredible en The Great Escape werden enorme hits en ook met haar albums won de zangeres al meerdere prestigieuze awards. Vorige week verscheen haar nieuwe single OK, die direct werd verkozen tot TopSong bij NPO Radio 2.

‘World Of Hurt’
Naast de aangekondigde clubtour heeft Ilse DeLange dit jaar ook al twee uitverkochte optredens op zaterdag 23 en zondag 24 juni in Koninklijk Theater Carré op haar naam staan. Tijdens deze exclusieve shows speelt de zangeres haar debuutalbum ‘World Of Hurt’ integraal. Op zaterdag 1 september speelt de zangeres haar enige festivalshow van 2018 tijdens het door haarzelf geïnitieerde festival Tuckerville nabij Enschede. Daarnaast is Ilse DeLange te zien als jurylid van tv-programma The Voice Kids en speelt ze een rol in de Amerikaanse tv-serie Nashville.

Ilse DeLange clubtour 2018
Donderdag 20 september – TivoliVredenburg, Utrecht
Vrijdag 21 september – Doornroosje, Nijmegen
Zaterdag 22 september – Patronaat, Haarlem
Donderdag 27 september – Effenaar, Eindhoven
Vrijdag 28 september – Paradiso, Amsterdam
Zondag 30 september – Paard, Den Haag
Vrijdag 12 oktober – De Oosterpoort, Groningen
Zaterdag 13 oktober – Parkstad Limburg Theaters, Heerlen

Deel: