Op 16 mei brengt Power to the Pipo het debut album ‘Leipe Shit’ uit… in de vorm van een eigen rock opera in de Melkweg genaamd Groove Circus! Samen met No Milk Today sloegen ze de funky jazz handen ineen, met als resultaat één grote spektakelshow met een all star programma aan helden als Hans Dulfer, Anton Goudsmit (The Ploctones, New Cool Collective), Thijs Schrijnemakers (Orgel Vreten) en Kim Hoorweg. Orgelkoning Akim mag de show aftrappen en DJ FAFI dient de lekkerste funk, afro, hip-hop en soul dansplaatjes op. Dit energieke brouwsel van harde groove, funky samenwerkingen en explosieve improvisatie staat minimaal garant voor een schandalig dik feestje!

Als voorafje van debut album ‘Leipe Shit’ brengt de band op 15 maart de single en videoclip ‘Loempia’ uit. De band is naast het zijn van circus directeur een graag geziene gast in de jazz en funk scene en tourt al jaren door ons land. Loempi-a!

Deel: