Graham Nash is bevestigd voor de zesde editie van Live At, een serie openluchtconcerten tijdens de zomermaanden in het Amsterdamse Bostheater. De Engelsman, bekend van supergroep Crosby, Stills & Nash, speelt zaterdag 14 juli in de intieme setting van het openluchttheater. Ook De Edwin Evers Band verzorgt een optreden tijdens Live At, op zaterdag 19 mei. Eerder werden Brigitte Kaandorp Wereldtournee en De Dijk al aangekondigd. De kaartverkoop voor de shows van Graham Nash en De Edwin Evers Band start vrijdag 23 februari om 9:00 uur.

Graham Nash

Graham Nash is een absolute must-see dit seizoen – dé Nash van supergroep Crosby, Stills & Nash, waar later ook Neil Young aan toegevoegd werd. Maar ook de Nash van die andere succesformatie The Hollies. Op zaterdag 14 juli verandert het Amsterdamse Bostheater in een warm bad. De goedlachse Engelsman vult de intieme avond met de mooiste songs en de prachtigste verhalen, met de sterrenhemel als decor.

De Edwin Evers Band

Evers Staat Op! Op het podium dit keer welteverstaan, met de allerbeste muzikanten van Nederland. En al enkele jaren zeer succesvol want elke zaal spelen ze plat en elk theater is steevast uitverkocht. Onder leiding van Edwin Evers komt de band op zaterdag 19 mei met een geheel nieuwe show vol bekende hits uit de 70’s, 80’s en 90’s naar het Bostheater.

Many more to come
Eerder werden Brigitte Kaandorp Wereldtournee (27 mei) en De Dijk (2 en 3 juni) al aangekondigd voor de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater tijdens de zomermaanden van 2018. De komende maanden wordt de rest van het programma onthuld.

Deel: