De Japans-Amerikaanse zanger Justin Nozuka verhuisde al op jonge leeftijd naar Canada, waar hij samen met zijn moeder en 6 broers en zussen opgroeit in Toronto. Hier begint hij zelfstandig met het schrijven van muziek, en al snel leert hij zijn schrijfwerk te ondersteunen met gitaarspel. Op 19-jarige leeftijd brengt hij debuutalbum ‘Holly’ uit, een ode aan zijn moeder. Onder andere hit song ‘After Tonight’ staat op het album, en de naam van de jonge artiest is gevestigd.

Inmiddels is Justin Nozuka een volwassen artiest met een kenmerkende ‘acoustic, folk-rock–roll sort of sound’. Hij durft te experimenteren en maakt emotionele muziek zonder overbodige franjes die steevast de luisteraar weet mee te slepen. Afgelopen zomer bracht hij de goed ontvangen EP ‘High Tides’ uit, en live klinkt de muziek van Nozuka nog veel beter! Justin Nozuka staat op 1 april in 013 in Tilburg.

Deel: