Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Kygo in Ziggo Dome.

Concerttip dinsdag 13 februari: Kygo in Ziggo Dome

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft vanavond een show in de Ziggo Dome! Het concert maakt deel uit van zijn ‘Kids In Love’ tournee. Kygo, de artiestennaam van Kyrre Gørvell-Dahll, is met zijn zomerse beats één van de snelst rijzende artiesten van dit moment. Zijn remixen van onder meer Ed Sheeran, Coldplay, Avicii en Marvin Gaye zijn goed voor honderden miljoenen views op YouTube. In 2014 brak hij definitief door bij het grote publiek toen zijn eerste eigen single ‘Firestone’ direct wereldwijd een hit werd. Dit succes zette alleen maar verder door met de populaire singles ‘Stole the Show’, ‘Stay’ en het recente ‘It Aint Me’.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: