Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Green Lizard in Podium Victorie.

Concerttip zaterdag 10 februari: Green Lizard in Podium Victorie

De band Green Lizard bestaat uit twee broers Tjon Ajong, Axel van Oort en Jochem van Rooijen. De band uit Tilburg speelt rockmuziek met grunge, punk, hardrock en metal invloeden. In 1996 wonnen ze de grote prijs van Nederland en sindsdien stonden ze voor volle zalen met honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika. Ze stonden op festivals als Pinkpop, Lowlands, Paaspop en de Vans Warped Tour, en tourden met namen als Deftones, Papa Roach, The Rasmus, San Andres en Krezip.

De band bestond van 1998 tot 2008, maar kondigden in 2012 aan dat ze weer terug kwamen en begonnen met een nieuwe clubtour. Aangesterkt met een gloednieuwe ritmesectie gaan ze weer verder met waar ze gebleven waren, en het gevoel is helemaal terug. Sterker dan ooit staan ze weer op de Nederlandse podia!

Support: Antillectual en This Means War

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: