Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Maiden uniteD in Carré.

Concerttip zaterdag 27 januari: Maiden uniteD in Carré

Maiden uniteD is gestart met een bijzonder project waarbij nieuwe muziek wordt opgenomen samen met speciale gastartiesten. De grote finale van het project is een unieke show in Carré op zaterdag 27 januari 2018.

De groep trekt zich voor 10 dagen terug op locatie om nieuw materiaal op te nemen. Naast de reguliere wisselende artiesten nodigt de band hiervoor ook speciale gasten uit. De gasten komen uit hele verschillende genres in de muziek en er zitten een aantal opvallende namen tussen. De grote finale van het project is een unieke show in Koninklijk Theater Carré.

Wat als een klein idee begon groeide in een hoog tempo uit tot iets groots. In 2010 bracht Maiden uniteD haar eerste plaat uit met de titel ‘Mind The Acoustic Pieces’ opgevolgd door ‘Across The Seventh Sea’ in 2012. Inmiddels is in 2015 het derde album gelanceerd met de titel ‘Remembrance’. Maiden uniteD zet Iron Maiden klassiekers in een geheel nieuw daglicht.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: