DeWolff over de nieuwe single: “Met trots presenteren we jullie de eerste single van onze nieuwe plaat: ‘California Burning!’ Anders dan de titel doet vermoeden gaat het eigenlijk helemaal niet over bosbranden. Het gaat over het leven in een schreeuwerige wereld waarin de mensen die het hardst schreeuwen altijd krijgen wat ze willen, of dat nu geld, macht of… het presidentschap is. De video is tijdens DeWolffest door Sven Signe Den Hartogh en Edwin van der Sande geschoten op VHS en Super 8 film. Een heavy song van een heavy plaat, bij voorkeur te beluisteren op een heavy volume!”.

‘THRUST’ is de titel van het zevende studio-album van de psychedelische blues rockers. Het nieuwe album zal op vrijdag 4 mei in de Paradiso gepresenteerd worden.

DeWolff behoeft geen tot weinig introductie. Sinds de oprichting in 2007 is de band bestaande uit Pablo van de Poel op zang/gitaar, broertje Luka van de Poel op drums en Robin Piso op Hammond orgel uitgegroeid tot een van de grootste en meest gewaardeerde live bands van het land.

Het is Leon Russell meets Deep Purple, Black Keys meets Allman Brothers. Maar DeWolff is toch vooral DeWolff; een oude ziel in een jong lichaam, een stronteigenwijze en snoeihard rockende jonge band met inmiddels 6 studioplaten en een liveplaat op zak.

Deel: