Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Doug Macleod in Muziekgebouw Frits Philips

Concerttip maandag 27 november: Doug Macleod in Muziekgebouw Frits Philips

Als er één artiest is die het verdient om elk jaar de Amerikaanse Blues Music Awards te winnen dan is het Doug ‘Dubb’ Macleod wel. En dat lukte hem tot dusver zo vaak dat hij het zelf maar houdt bij ‘multiple award winning’. Dat hij ook hier graag gezien is, en dat dat wederzijds is, blijkt uit het album ‘Live in Europe’ dat vorig jaar het licht zag. Een nieuwe plaat is al weer klaar: ‘Break the Chain’ is deze zomer uitgekomen.

Doug Macleod leerde de blues van de oude meesters en ging er vervolgens de wereld mee over. Inmiddels is hij zelf allang een meester: de doorleefde stem, het krasse gitaarspel en de geweldige verhalen zorgen keer op keer voor een show die het publiek aan zijn lippen doet hangen.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: