Met gepaste trots presenteert Mezz de eerste zes namen van Ik Zie U Graag 2018. De inmiddels tiende editie van hét Belgische popfestival van Nederland op 6 en 7 april 2018 in Mezz gaat van start met Hydrogen Sea’s Automata, King Dalton, Tin Fingers, Sun Gods, dirk. en The Very Very Danger. Er zijn weer een beperkt aantal early birds beschikbaar voor €32,50 inclusief servicekosten.

Bruisend en bloeiend
Mezz weet wat er speelt in de Belgische muziekscene en volgt alle ontwikkelingen op de voet. Onder de noemer Ik Zie U Graag toont Mezz haar liefde voor popmuziek uit België. Tijdens dit festival kun je beginnende en opkomende acts ontdekken en genieten van (internationaal) bekende namen uit de bruisende en bloeiende Belgische muziekscene.

Primeur
Zeer fier is Mezz op de komst van Hydrogen Sea’s Automata naar het festival. Het project was nog niet eerder te zien in Nederland en Ik Zie U Graag heeft de primeur te pakken. Het duo Hydrogen Sea stapt af van de digitale elektronica en verdiepen zich in het analoge. Ze reconstrueren een digitaal geluid, maar dan met hun analoge instrumenten. Ze breiden voor deze gelegenheid hun klantenpalet uit met onder andere violiste Patricia Vanneste (Balthazar) en Joris Caluwaerts (STUFF) op keys.

Vers!
Uiteraard zijn ook de nieuwkomers goed vertegenwoordigd tijdens het festival. Sun Gods is het nieuwe project van o.a. Brent Buckler van Barefoot And The Shoes. Hij grijpt terug naar de eighties, maar met een actuele twist. Frontman van Wallace Vanborn Ian Clement komt zijn nieuwe band The Very Very Danger voorstellen. De jonge Antwerpenaren Tin Fingers maakten een ijzersterke EP en zijn klaar om de volgende popsensatie uit België te worden. Dirk. is de nieuwste en tevens strafste band op het programma; een mix van trashy noiserock met rauwe vocals.

Vertrouwd
King Dalton en Mezz gaan ‘way back’ en het was dan ook geen twijfel dat deze sympathieke en bijzonder getalenteerde band op Ik Zie U Graag moest spelen. Op de nieuwe plaat ‘Third’ gaat de band een uniek en kakelvers geluid horen. Een mix van J.J. Cale, Jimi Hendrix en Daniel Norgren. Blues, folk, jazz, avant-garde, psychedelica, organische funk of trance: King Dalton has it all!

More to come
In de loop van de maanden zal Mezz nog meer namen lossen, want het programma is nog niet rond. De nieuwe aankondigingen zijn te volgen via www.ikzieugraag.nl en de website van Mezz.

Verkoop begonnen
De passe-partout en dagkaarten verkoop van Ik Zie U Graag is direct begonnen. Net als voorgaande jaren hebben we een select aantal early bird passe-partouts tickets beschikbaar voor slechts €32,50 inclusief servicekosten. Losse dagkaarten kosten €24,50 inclusief servicekosten.

Passe-partout koop je hier.
Dagkaarten voor de vrijdag hier.
Dagkaarten voor de zaterdag hier.

Deel: