Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Albert Hammond in Muziekgebouw Frits Philips

Concerttip woensdag 22 november: Albert Hammond in Muziekgebouw Frits Philips

Iedereen kent wel een liedje geschreven door Albert Hammond. Niet alleen staat de top 2000 er vol mee, ook grote artiesten als Tina Turner, Diana Ross, Neil Diamond, Joe Cocker, Roy Orbinson en Johnny Cash maakten dankbaar gebruik van Hammonds schrijfkunsten. Geen wonder dat Hammond een plaatsje kreeg in de songwriters’ Hall Of Fame en een hele rits Emmy awards op de plank heeft staan. Lange tijd was Albert Hammond vooral actief achter de schermen, tegenwoordig stapt hij zelf in de spotlights. Hij neemt een band, jeugdige energie en een hele berg hits mee naar het Muziekgebouw. In die berg vind je ook ‘It Never Rains In Southern California’, ‘The Free Electric Band’ en ‘I’m A Train’. Zingen geblazen!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: