Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Harry Styles in AFAS Live

Concerttip woensdag 8 november: Harry Styles in AFAS Live

Harry Styles heeft zijn wereldtournee aangekondigd die in het najaar van 2017 plaatsvindt en waarmee hij diverse intieme zalen aandoet. Harry Styles Live on Tour start 19 november in The Masonic in San Francisco en reist langs 13 verschillende Amerikaanse steden. Op 14 oktober eindigt het Amerikaanse deel van de tour in de AZ in Phoenix. Het Europese deel begint op 25 oktober in Parijs en strijkt op woensdag 8 november neer in AFAS Live. Harry Styles sluit zijn wereldtournee op 8 december af in Japan waar hij in het EX Theater staat.

Het debuutalbum van Harry Styles werd afgelopen mei uitgebracht. Het album bevat 10 nummers waarvan de eerste single ‘Sign of the Times’ op de dag van release in meer dan 80 landen op de nummer 1 positie binnenkwam in de hitlijsten. Het album is geproduceerd door Jeff Bhasker met behulp van Alex Salibian, Tyler Johnson en Kid Harpoon.

Styles begon aan het promoten van zijn live show tijdens het debuutoptreden bij Saturday Night Live op de NBC. Daar zong hij voor het eerst de tweede albumtrack ‘Ever Since New York’ en zijn eerste single ‘Sign of the Times’. Daarnaast zette hij ook nog een verpletterend optreden neer bij The Graham Norton Show.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: