Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Gov’t Mule in Paradiso

Concerttip dinsdag 31 oktober: Gov’t Mule in Paradiso

Mensen die bekend zijn met Gov’t Mule en haar shows weten dat Halloween een speciaal moment van het jaar is voor de band. Een groot gedeelte van de show wordt dan gewijd aan het coveren van nummers van andere artiesten die de band zelf zorgvuldig uitkiest, vaak met een thema en vergezeld van een kostuum. In dit geval een primeur ook voor de band omdat het de eerste keer is dat zij dit in Europa vieren.

Gov’t Mule werd in 1994 opgericht door Warren Haynes en Allen Woody, ook bekend van The Allman Brothers. Afkomstig uit de zuidelijke staten van Amerika spelen de mannen onvervalste southern-rock, maar vergis je niet het oeuvre van Gov’t Mule kent vele stijlen, van rock, blues, soul, reggea, fusion en jazz.rothers. Verwacht lange solo’s, jamversies van covers en eigen materiaal. Vanavond natuurlijk met een speciaal thema, ‘The Revolution Is Free’.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: