Na 63 shows in de U.S.A. en Canada zijn er nu 5 concerten aangekondigd in Duitsland en 1 in Oostenrijk, dit in de vroege zomer van 2018. Het Europese deel van de ‘Us + Them’ tour brengt Roger Waters naar Portugal en Rusland, maar ook naar België, Bulgarije, Kroatië, de Tsjechische Republiek, Denemarken, Finland, Frankrijk, Nederland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Noorwegen, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland en Engeland. De exacte locaties en data zijn nog niet bekend, maar wij gaan er van uit dat het Amsterdam zal worden.

De tour heeft lovende kritieken gekregen, dit mede dankzij een spectaculaire setlist en een geweldige productie. De show bestaat uit tracks van Pink Floyd’s beste albums (‘The Dark Side of The Moon’, ‘The Wall’, ‘Animals’, ‘Wish You Were Here’) plus tracks van Waters’ nieuwste album ‘Is This the Life We Really Want?’.

Roger Waters’ legendarische live optredens staan bekend als immense visuele ervaringen met state-of- the-art audio- en visuele producties en adembenemend quadrofonisch geluid. Na maanden van planning zal de tour het publiek meenemen op een muzikale reis.

Deel: