Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Divine Council in Hall of Fame

Concerttip vrijdag 1 september: Divine Council in Hall of Fame

In samenwerking met 013 brengen we deze rauwe crew naar Tilburg. Met een nummer 1 hit in de Billboard Spotify Viral 50 chart, samenwerking met Outkasts Andre 3000, support spot bij Young Thug en een nieuwe mixtape ‘DB$B’ op zak is de brute hiphop crew Divine Council klaar voor hun eerste headline tour door Europa.

Sinds het droppen van hun debuut EP ‘Council World’ gaat het keihard met Divine Council. De crew bestaande uit Silk Money, Cyrax Bathbwoy, Lord Linco and Chicago-based rapper/producer ICYTWAT beleefde sinds augustus hoogtepunt na hoogtepunt. Hun single ‘P. Sherman’ kwam binnen op nummer 1 hit in de Billboard Spotify Viral 50 chart. Ze gingen heel Amerika door als support van Young Thug en 21 Savage. Geen klein begin van je carrière. Nu komen ze kei hard met de eerste Europese headline tour. De nieuwe mixtape ‘DB$B’ is hieronder te beluisteren.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: