Zondag 4 juni presenteert Poppodium Iduna voor de 7e keer een nieuwe editie van het gratis toegankelijke dancefestival Dencity. Iduna’s achtertuin, het Thalenpark, wordt van 16.00 tot 23.00 uur met JeBroer, Faya (Fajah Lourens), Darkraver, Mr. Belt & Wezol, The Antidote, Asino, Bojac en Dirrty Berry omgetoverd tot een waar dance-walhalla!

JeBroer werd bekend door zijn bijdrage aan het nummer ‘Nooit Meer Slapen’ van Yellow Claw. Hij bracht tracks uit met onder anderen Mr. Polska, Ronnie Flex en Skinto en maakte deel uit van Nouveau Riche. Hij scoorde diverse hits met onder anderen ‘Brommer’, ‘Btje Vliegen Tog’ Miljoenen’ en natuurlijk megahit ‘Banaan’. Inmiddels heeft Jebroer tientallen miljoenen views en streams op YouTube en Spotify. Zijn nummers hebben een onwaarschijnlijk hoog partygehalte, de ideale headliner!

Faya zullen velen kennen als Fajah Lourens, actrice (GTST) en schrijfster van bestseller ‘Killerbody’. Inmiddels is Faya de housewereld aan het veroveren met zowel haar zelf geproduceerde nummers als draaikwaliteiten, kan ze inmiddels op steun rekenen van onder meer de Nederlandse dj’s W&W, Hardwell en Don Diablo en is daarmee een vrouw die haar mannetje staat op het podium!

Het is de 7e keer dat het gratis toegankelijke Dance Event wordt georganiseerd. De afgelopen jaren hebben diverse DJ’s en acts zoals bijvoorbeeld Mr. Polska, Freddy Moreira, DJ Jean, Yellowclaw, The Partysquad, Vato Gonzalez en Billy the Kit gezorgd voor een onvergetelijk dance event. Daarmee is Dencity uitgegroeid tot een zeer goed bezocht dance-evenement met duizenden bezoekers .

Locatie: Thalenpark in Drachten
Datum: zondag 4 juni 2017
Tijd: 16.00 – 23.00 uur
Gratis toegang

 

Deel: