Arcade Fire heeft deze week de titeltrack van hun nieuwe album ‘Everything Now’ uitgebracht. Het volledige album verschijnt op 28 juli. ‘Everything Now’ is geproduceerd door Arcade Fire, Thomas Bangalter en Steve Mackey met medewerking van Markus Dravs. Het album is opgenomen in de Boombox Studios in New Orleans, Sonovox Studios in Montreal en Gang Recording Studio in Parijs. Het album is verkrijgbaar als pre-order en de single is beschikbaar op alle streaming- en downloadkanalen.

Het fysieke product zal bestaan uit een cd, een cassette en vinyl met daarbij 20 verschillende artworkvariaties in 20 verschillende talen. Ook zal er een limited ‘Night’ versie verschijnen met gekleurd vinyl. Arcade Fire bestaat uit Win Butler, Will Butler, Régine Chassagne, Jeremy Gara, Tim Kingsbury en Richard Reed Parry. Op zaterdag 17 juni staat de band op het Best Kept Secret festival.

Beluister de titeltrack hier:

Deel: