Liefhebbers van pop- en dansmuziek van de afgelopen veertig jaar worden deze zomer op hun wenken bediend. Verdeeld over twee edities presenteert 40UP Zomerfestival een gevarieerd programma van wereldformaat. In Eindhoven sluit de Nederlandse rockband Golden Earring op 1 juli  het festival af. Voor het festival in Eindhoven kun je nu kaartjes winnen bij Maxazine Brabant!

Na het grote succes van afgelopen jaar keert 40UP Zomerfestival terug op Strijp S. Op het podium in de grote tent op het Ketelhuisplein staan zes concerten centraal. Alle artiesten treden op in een volledige bezetting op een imposant buitenpodium. Bijzonder trots is de organisatie op afsluiter Golden Earring, Nederlands meest succesvolle band ooit met internationale hits als ‘Radar Love’, ’Twillight Zone’ en ‘When The Lady Smiles’ die iedereen kan meezingen. Ook speciale is de 14-koppige Amerikaanse formatie Earth, Wind & Fire Experience met als frontman mede-oprichter Al McKay, die met hits als ‘September’, ‘Boogie Wonderland’ en ‘Let’s Groove’ garant staat voor een dampend dans-feest. Om het Zomerfestival compleet te maken treden ook The Trammps (‘Disco Inferno’), Spargo, The Real Thing (‘You To Me Are Everything’) en VOF de Kunst op. Zij worden afgewisseld door de 40UP DJ’s onder aanvoering van Alex van Oostrom en Harry de Winter.

Maxazine mag enkele kaarten weggeven. Om te winnen, like je https://www.facebook.com/MaxazineBrabant en deel je dit bericht op je timeline.

Deel: