Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Gavin DeGraw in Melkweg

Concerttip dinsdag 9 mei: Gavin DeGraw in Melkweg

Er is een hoop gebeurd sinds ‘I Don’t Want to Be’ Gavin DeGraw in één klap tot ultieme pop/rock ster torpedeerde. Inmiddels is hij een Grammy nominatie en zes albums verder, waarvan de laatste de in 2016 verschenen ‘Something Worth Saving’ is: een album vol catchy meezingers en gevoelige liefdesliedjes.

Daarnaast verrast DeGraw met een feature op het nieuwe album van Armin van Buuren. In april staat hij al twee keer in een uitverkochte TivoliVredenburg, daar wordt nu een derde show in de Melkweg aan toegevoegd!

Meer info en tickets vind je hier

 

Deel: