196 acts verdeeld over 3 dagen en nachten op maar liefst 16 podia en area’s. Dat betekent dus keihard(e) keuzes maken. Met alle acts die vandaag zijn bevestigd is het duizelingwekkende programma van Paaspop (vrijdag 14 april tot en met zondag 16 april op terrein De Molenheide) bijna rond: Bartek, Brutus, Calderas, Dying Fetus, Fresku (special show: Fresku + Mocromaniac + Braz + Pietju Bell + Woenzelaar + Killer Kamal), Harris & Parris, Lookapony, Memphis Maniacs, Mercy John, Michel de Hey, MOOON, Roulsen, SMLSS, The Sore Losers, Vezpa, Zitakula. Helaas moet Black Foxxes door onvoorziene omstandigheden Paaspop annuleren.

Publieksfavoriet Boomshakalak Soundsystem krijgt weer een eigen plek op Paaspop, dit jaar op de gerestylede Theaterweide waar onder meer ook de Amsterdamse volkskroeg Dolle Mina en een speciaalbierencafé worden gehuisvest (inclusief een prachtig nieuw terras). Vlakbij de grote Theatertent staat de Loco Royale, drie dagen de lang het gebied waar werkelijk álles kan (“going down in Paasapulco”). Eerder werden hier onder meer Jody Bernal, Alle 365 Goed! en Stuk TV aangekondigd. De nieuw Loco-namen staan in het persbericht in de bijlage. Een kleine greep: De Deurzakkers, Totally Spice, Party Animals, Queen Michi, Rectum Raiders, Loco Loco Discoshow en Mariachi Reloaded.

Paaspop 2017, buckle up!: 16 podia en area’s
Vorige week woensdag ging het eerste markeerpaaltje de festivalgrond in. Dat betekent dat de opbouw voor Paaspop officieel is begonnen en dat in de komende weken een dorp (inclusief camping met een groot aanbod qua accommodatie) verrijst met een skyline van sfeervolle circustenten, prachtige decors en statige torens die van heinde en verre al zichtbaar zijn. In dit Brabantse Las Vegas schitteren maar liefst 16 podia en area’s plus een groot aanbod van foodtrucks met gerechten uit alle windstreken Hieronder staan alle area’s van Paaspop kort beschreven:

*Apollo: Paaspops intieme indoor eredivisie stadion voor gevierde (inter)nationale bands en artiesten (capaciteit 18.000 bezoekers)
* Phoenix: vooral heavy & loud maar ook pop en indie
* Stardust (hosted by WE ARE ELECTRIC): internationale crossover danstempel
* Roxy: hiphop, drum ’n bas, dubstep en méér
* The Warehouse (hosted by Ace Of Spades): BPM- en decibellenparadijs voor house desperados en EDM- en hardstyle-liefhebbers
* Jack Daniels: heavy gitaardominantie maar ook gevoelige singer-songwriters
* Theatre: Paaspops schouwburg met cabaret, comedy, theater en muziek
* Restolounge: lang(gerekt) sfeervol restaurant met podium waar vooral feestelijke bands optreden
* Loco Royale: voor en door loco’s: absurditeiten en gekkigheid
* Thunderbolt: heavy hangout waar dames op de toog dansen en de beste (hard)rock- en tributebands optreden
* Join Us!: domein van creatieve geesten met “hun eigen stukje Paaspop”
* Café Dolle Mina: smartlappenkroeg uit de Amsterdamse Jordaan
* Elrow: blikvanger midden op het terrein, op zater- en zondag dj sets ‘Sambodromo Do Brasil’
* Boomshakalak Soundsystem: Hollands-Jamaicaans dj-collectief dat de zomer in de lente laat starten
* Brand Speciaalbier Bar: heerlijke speciaalbieren in een bijhorend (echt) glas
* Thunder Alley: overdekte winkel-lifestyle area met:
– Vinyl Mania: Paaspops platenzaak voor intieme concerten
– Schorem Barbier: ’s lands coolste barbier (men only!) voor goed gezelschap en een gratis knipbeurt
– Tuig Tattooshop voor tijdelijke tattoo’s

Deel: