Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Caro Emerald in Carré.

Concerttip zondag 12 maart: Caro Emerald in Carré

Caro en haar band spelen onder andere in De Oosterpoort en TivoliVredenburg en de zangeres zal opnieuw het podium van Koninklijk Theater Carré betreden. Na de Nederlandse concerten zal Caro Emerald eind maart 2017 haar meest uitgebreide tour ooit door het Verenigd Koninkrijk en Ierland starten; 25 concerten inclusief een optreden in de nu al bijna uitverkochte Royal Albert Hall in London. Een terugkeer naar een van de meest bekende en prestigieuze zalen ter wereld waar Caro Emerald voor het eerst optrad in 2013.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: