Veertig jaar na zijn overlijden leeft Elvis Presley nog altijd voort. Naast zijn alom bekende goede looks en iconische kapsel blijft natuurlijk zijn muziek het meest in de belangstelling staan. De muziek van ‘The King Of Rock ‘n’ Roll’ is nog altijd springlevend en zal voor altijd blijven bestaan. Voor makers van het succesvolle Elvis’ 80th Anniversary Concert was het dan ook de hoogste tijd voor een nieuw Elvis spektakel. We Remember Elvis Presley trakteert je op een avond met zijn grootste hits en favoriete nummers gebracht door de beste Elvis Tribute Artists en een grote live-band. We Remember Elvis Presley is vanaf 12 april te zien in theaters door heel Nederland.

Na het grote succes van de theatershow Elvis’ 80th Anniversary Concert brengen dezelfde makers een geheel nieuw, audiovisueel Elvis-spektakel naar de theaters. Een show gevuld met talrijke hits en favorieten van The King. Met ‘s werelds beste Elvis Tribute Artists Pete Storm (Europe Masters Champion, Collingwood Grand Champion en Images of The King World Champion) en Ben Thompson (People’s Choice Award – Images of The King (UK), Europe’s Tribute to Elvis Champion (2013), Runner up – The Ultimate Elvis Tribute Artist Contest (2014) en Tupelo’s Ultimate Elvis Champion (2014)). Dit tweetal wordt ondersteund door een spetterende live-band. “Elvis will be back in the building!”

We Remember Elvis Presley is van 12 april t/m 10 juni te zien in theaters door heel Nederland. Meer informatie over de voorstelling en de volledige speellijst vind je hier.

Deel: