Op 1 juli 2017 vindt de zevende editie van PITCH festival plaats en dit jaar gaat het festival terug naar de kern. Vooruitstrevende dance-acts met een focus op live muziek. Één dag en genoeg ruimte om alle acts te ontdekken op de NDSM-werf in Amsterdam. Binnenkort worden de eerste namen bekend gemaakt. De kaartverkoop voor PITCH 2017 start woensdag 8 februari om 12.00 uur.

Back to its core

PITCH verhuist van het Westerpark naar de NDSM-werf. Met de verhuizing wordt het festival opgefrist. Nieuwe locatie, indeling en nieuw artwork en een scherp programma met veel ruimte voor opkomend talent. Het concept blijft hetzelfde. Een voorlopersfestival in centrum Amsterdam dat zich richt op de belangrijkste ontwikkelingen binnen de elektronische (live) muziek.

NDSM-werf

Op de NDSM-werf kan PITCH zijn hoe de makers van het festival het ooit bedacht hebben. Een eclectische en intieme festivalervaring waarbij de bezoeker in een hoog tempo een groot aantal opkomende en smaakvolle acts kan ontdekken.

Deel: