Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Skunk Anansie in Afas Live

Concerttip donderdag 2 februari: Skunk Anansie in Afas Live

Skunk Anansie is een rockband die een mix maakt van funky beats, stoere teksten, voorstuwende metal, punk riffs en gevoelige ballads. De band brak vanaf de oprichting in 1994 door alle barrières. Met meerdere multi-platina albums zoals ‘Paranoid & Sunburnt’ (1995), ‘Stoosh’ (1996) en ‘Post Orgasmic Chill’ (1999) toonden ze hun enorme veelzijdigheid en bereik. Dit werd ook nog eens bevestigd door een opeenvolging van hitsingles waaronder de ballads ‘Brazen (Weep)’, ‘Hedonism (Just Because You Feel Good)’ en ‘Weak’.

Sinds hun reunie in 2010 draait de band letterlijk op volle touren. Begin 2016 verscheen het inmiddels zesde studioalbum ‘Anarchytecture’, een collectie stevige alternatieve rocknummers boordevol krachtige riffs en vuur zoals dat alleen uit het hart en de ziel van voorvrouw Skin kan komen. Naast Skin bestaat Skunk Anansie uit gitarist Ace, bassist Cass en drummer Mark Richardson.
Meer info en tickets vind je hier.

Deel: