WOO HAH! is na een succesvolle derde editie terug. Het internationaal toonaangevende hiphopfestival vindt in 2017 voor de vierde keer plaats en brengt dit jaar twee dagen vol hiphop, R&B en electronica naar de Spoorzone van Tilburg op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. Het festival vergroot dit jaar haar festivalterrein met meer faciliteiten en een extra main stage. Vandaag voegt WOO HAH! 14 nieuwe namen toe aan de line-up met Bryson Tiller, Rae Sremmurd, Post Malone, MHD, Stormzy, AJ Tracey, 67, Coely, Yung Nnelg, Hucci, Hannah Faith, Siroj, Vic Crezée en Aristoteles Mendes.

Als je al op jonge leeftijd goedkeuring ontvangt van zowel Timbaland als Drake dan heb je een mooie carrière voor de boeg. Dit was het geval bij Bryson Tiller die in 2015 een flinke impact maakte met zijn debuutalbum ’T R A P S O U L’ een plaat gevuld met R&B en hiphop bangers. De broertjes van Rae Sremmurd waren afgelopen maanden niet van de radio af te slaan met hun hit ‘Black Beatles’, het energieke duo zet overal waar ze komen zalen op hun kop. Post Malone bracht dit jaar zijn debuutalbum uit en wist hierbij gelijk Justin Bieber te strikken als gastartiest. MHD is afkomstig uit Frankrijk en wist afgelopen tijd met zijn ‘afrotrap’ een eigen genre te creëren waarmee hij het publiek binnen no time aan het dansen krijgt. Stormzy, AJ Tracey en 67 zijn allen afkomstig uit de UK en brengen hun eigen variaties binnen het grime genre dat vorig jaar aan populariteit won over de hele wereld. De uit Antwerpen afkomstige Coely werd door Studio Brussel al eens bestempeld als ‘Queen of the Festival Season’ en iedereen die haar energieke show live ziet kan dit alleen maar beamen. Yung Nnelg bracht dit jaar zijn EP ‘Contra’ uit en wist al hoge ogen te gooien op festival Noorderslag. De mysterieuze Hucci wordt bestempeld als de nieuwe belofte in de trap scene van de UK. Aristoteles Mendes is een Tilburgse MC eind 2016 bracht hij zijn EP ‘Jerry Maguire’ uit. Hannah Faith is onderdeel van het Soulection label dat bekend staat om hun curerende rol in de muziek van morgen. De Amsterdamse DJ’s Siroj en Vic Crezée maken deze 2de aankondiging compleet.

De komende maanden zal WOO HAH! nog zo’n 40+ acts bekend maken. Na drie bijzonder succesvolle edities met onder meer optredens van Chance The Rapper, Travis Scott, Cypress Hill, Run The Jewels en ScHoolboy Q keert WOO HAH! in 2017 terug naar de Spoorzone van Tilburg. WOO HAH! groeit deze vierde editie verder met een nog uitgebreider programma verspreid over twee festivaldagen en een groter terrein. Na vorig jaar het campingterrein te hebben uitverkocht biedt WOO HAH! dit jaar een grotere camping nabij het festivalterrein. Naast het grotere terrein zorgt WOO HAH! dit jaar ook weer voor alle faciliteiten en goede vibes op het campingterrein.

Door opkomend talent te ondersteunen en ruimte te maken voor randprogrammering in de vorm van skate demonstraties, graffiti en vele andere disciplines biedt WOO HAH! een weekend doorspekt met hiphop en alles wat daarbij hoort.

Deel: