Op vrijdag 20 januari rocken de aanstormende talenten Super Soakers en hun support Mexican Surf samen in Muziekcafé Helmond. Beide bands timmeren hard aan de weg met hun eigen specifieke sound, denk daarbij aan bands als Lookapony en Indian Askin die inmiddels een stap verder op weg zijn. Aanvang om 22:00u en entree is gratis

Super Soakers uit Oploo won de afgelopen twee jaar de ene na de andere bandwedstrijd. De eerder dit jaar uitgebrachte debuutsingle laat zien dat ze het regionale niveau snel aan het ontstijgen zijn. Ook mochten ze dit voorjaar in Merleyn al de support doen van YAK. Muzikaal kun je hun zomerse garagepop het beste plaatsen tussen Parquet Courts, de Meatbodies en Velvet Underground.

Mexican Surf is een vijfdelige Garage Rock band uit Oss geïnspireerd door bands zoals Ty Segall, The Orwells, Fidlar en Together Pangea. Ruim een jaar zijn ze nu bezig en vanaf de start werd er al hard gewerkt aan eigen nummers (De eerste opnames staan al online). Ook mochten ze aftrappen op het Come Out & Play festival! Verwacht een explosie van energie in de vorm van rauwe Garage rock, met hier en daar wat vette solo’s.

Deel: