Met het toevoegen van Afriquoi (UK), Polymer, Drummakid, Jo Goes Hunting, Luwten, Slagwerk Den Haag én het randprogramma, is de line-up  van Grasnapolsky 2017 compleet.

Laatste namen

Luwten en Jo Goes Hunting stonden vorig jaar allebei in Annex B, het podium waar je de nieuwste talenten ontdekt op Grasnapolsky. Na prachtige en succesvolle shows op Noorderslag afgelopen zaterdag én met beide een debuutalbum op komst, had Grasnapolsky geen andere keus dan de bands te vragen weer naar Radio Kootwijk af te reizen. Ditmaal in de Zenderzaal!

Ook nieuw op de line-up zijn het Brits-Gambiaanse Afriquoi die het publiek lekker zal laten dansen, de elektronische beats van Polymer, de hiphop van Drummakid en de indrukwekkende minimalistische set van Slagwerk Den Haag. Bekijk de gehele line-up

Timetable
Al het bovenstaande betekent dat niets de aankondiging van het blokkenschema meer in de weg staat. Hoewel eerder al de dagindeling bekend gemaakt werd, kan er nu officieel worden begonnen met puzzelen. Bekijk de timetable

‘Off the Grid’

Behalve artiesten zijn er op Grasnapolsky 2017 ook weer een aantal kunstenaars die op verrassende manier invulling geven aan het ‘Off the Grid’ thema van dit jaar. Niet alleen door het tonen van (ver)nieuw(end) werk, maar ook door de locaties. Zo komt Wentel terug, die bezoekers vorig jaar al meenam op een behoorlijk hallucinerende trip door het bos met niets anders dan een simpele spiegel. Dit jaar neemt ze haar spiegels mee voor een spannende reis naar de top van het hoofdgebouw van Radio Kootwijk.

Nieuw: de bunker
Voor het eerst zal tijdens Grasnapolsky de bunker achter het zendstation toegankelijk zijn voor publiek.In dit voormalige radio-noodstation kunnen bezoekers aan de slag met de multispeaker installatie Dadoc van componisten Strijbos & Van Rijswijk, en een bezoekje brengen aan Jan’s Bunker Bar om een bijzondere stamgast te ontmoeten vol verhalen over Radio Kootwijk. Uiteraard is ook boswachter Frank weer van de partij, hij laat bezoekers tijdens zijn safari’s op eigen wijze kennismaken met de omgeving en de bijzondere natuur op Radio Kootwijk.

In de woonkamer
De Kadasterkamer zal met o.a. de Grote St. Paulsky Popquiz weer een fijne in- en uitloop woonkamer zijn gedurende het weekend. DJ St. Paul is al sinds de eerste editie aanwezig en maakt dit jaar speciaal voor Grasnapolsky een bijzondere quiz. Ook talkshow Zomaargasten Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken en 3FM’s On Stage zullen tijdens het weekend hun intrek nemen in de Kadasterkamer.

Line-up
De line-up voor Grasnapolsky 2017 is als volgt: Andy Shauf (CA), Klangstof, Linde Schöne, Gidge (SE), CHINAH (DK), Crying Boys Café, Pip Blom, De Likt, Winterdagen, Smudged Toads, Squirrel, Brihang (BE), Iguana Death Cult, Torii, The Guru Guru (BE), Kagoule (UK), Tamino, WWWater (BE), Floris Bates, The Jerry Hormone Ego Trip, Statue (BE), Bonne Aparte, Jo Marches, Batobe, The Mauskovic Dance Band, Donkey Kung Fu, Tsar B (BE), Mario Batkovic (CH/BA), Altın Gün, Club Gewalt, George Cosby (UK), Mahler (BE), Gold Celeste (NO), Annelie de Vries, Betonkust, Flamingods (UK), The Glücks (BE), Lookapony, Falco Benz, Tasseomancy (CA), It It Anita, Bartek, Her’s (UK), Dwayne Franklin, The Sweet Release of Death, Témé Tan (BE), Stippenlift, A/T/O/S (BE), Afriquoi, Polymer, Jo Goes Hunting, Luwten, Slagwerk Den Haag, Drummakid.

Tickets
Passe-partouts en dagtickets voor zowel de zaterdag en zondag zijn verkrijgbaar via de website. De bungalows op Landal Rabbit Hill zijn inmiddels uitverkocht, maar gelukkig zijn er nog voldoendealternatieve overnachtingsmogelijkheden.

Grasnppolsky 
Grasnapolsky vindt voor de vierde keer plaats op Radio Kootwijk, een unieke cultuurhistorische plek midden op de Veluwe. Net als voorgaande jaren presenteert Grasnapolsky ook komende editie veel artiesten die nog niet ontdekt zijn door het grote publiek. Overdag vindt het festival plaats op Radio Kootwijk, maar vanaf 23:00 uur zijn er op Landal Rabbit Hill de beste afterparties met live-artiesten en dj’s.

Deel: