Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Voltage in Cacaofabriek

Concerttip vrijdag 16 december: Voltage in Cacaofabriek

Voltage, bekend van leadzanger Dave Vermeulen(TVOH),komt naar de Cacaofabriek!
2016 was een bijzonder jaar voor de heren van Voltage. Om dit success te vieren en het jaar goed af te sluiten geven ze een groot feest in hometown Helmond! En waar kan dat beter dan in de Cacaofabriek? Enfin, Voltage presents: Rockin’ Roots Fest!

Twee nader bekend te maken acts zullen de avond openen. Als afsluiter speelt het viertal zelf nog een show van maarliefst anderhalf uur! Kortom: een avondvullend rock ‘n roll programma. Bijzijn is meemaken!
Eerder dit jaar brulde leadzanger Dave zich naar een 2e plek in TVOH en zette daarbij Rock’n Roll weer op de kaart bij mainstream Nederland. Daarna headlined de band een tour met uitverkochte shows bij de bekende poppodia van Nederland. Er worden support‐shows gespeeld voor o.a. Miss Montreal en Status Quo in de Heineken Music Hall en festivals als Paaspop en de Zwarte Cross worden op de kop gezet. Intussen werkt het viertal hard aan een nieuw album dat in het voorjaar van 2017 uit zal gaan komen

 

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: