Een van de meest gestreamde artiest op Spotify, meer dan 150 miljoen views op YouTube, een nummer 1-hit, een uitverkochte tour én een eigen show in Ahoy: niemand kan meer om Ronnie Flex heen! Ronnie Flex is een man met een missie. Er is geen tijd om achterover te leunen en te genieten van zijn succes, want als muzikant wil hij blijven vernieuwen en groeien. Hij is met Boaz van de Beatz de studio in gedoken om een nieuw album op te nemen dat in 2017 zal verschijnen. Zijn eerste single van dit album ‘Plek Als Dit’ behaalde onlangs al de gouden status en is inmiddels meer dan twee miljoen keer bekeken op YouTube.

Vernieuwing is belangrijk voor de 25-jarige Ronell Plasschaert uit Capelle aan de IJssel. Hij loopt al langer met de wens om zijn live-shows uit te breiden met een live-band. Op Noorderslag zal hij dit plan voor het eerst ten uitvoer brengen met ‘Deuxeperince’, een live band die bestaat uit een kunstenaarscollectief.

Vanaf 18 februari zal hij met deze unieke show te zien zijn in een select aantal podia in Nederland en België. Op 4 maart staat Ronnie Flex in Paradiso Noord – Tolhuistuin.

poster_tour_100x709

Deel: