Bruno Mars komt voor een concert naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Op 9 mei volgend jaar zal het concert plaatsvinden. Wereldster Bruno Mars kondigde zijn wereldtournee The 24K Magic World Tour vanochtend aan. De magie begint in Antwerpen op 28 maart en reist tot en met juni 2017 door Europa, met concerten in onder meer Londen, Parijs, Madrid, Zürich, Kopenhagen en dus ook Amsterdam. Daarna trapt Mars vanaf 15 juli zijn Noord-Amerikaanse tournee af in Las Vegas, gevolgd door data in meer dan 45 steden in de VS en Canada voordat hij afsluit met een ‘four-night-stand’ in The Forum in Los Angeles.

The 24K Magic World Tour ondersteunt Mars’ langverwachte nieuwe album ‘24K Magic’ (uit te spreken als twenty-four carat magic) dat deze vrijdag, 18 november, wereldwijd verschijnt op het label Atlantic Records. Voorinschrijven kan vanaf nu via de Bruno Mars Official Store; alle pre-orders krijgen bovendien het eerst toegang tot tickets voor The 24K Magic World Tour. Dit is Bruno Mars’ eerste volledige tournee sinds 2013, toen hij succes beleefde met zijn Moonshine Jungle World Tour waarvoor wereldwijd twee miljoen kaartjes over de toonbank gingen voor in totaal 155 uitverkochte concerten.

Mars, momenteel te zien op de cover van Rolling Stone, heeft een aantal belangrijke tv-optredens voor de boeg, te beginnen met de opening van de 2016 American Music Awards, live uitgezonden op zondag 20 november. Daarna treedt hij op bij de Victoria’s Secret Fashion Show op 5 december. Onlangs was hij al te zien bij Saturday Night Live, waar hij zijn hit ‘24K Magic’ en een nieuwe album track, ‘Chunky’, ten gehore bracht.

De voorverkoop voor het concertstart op 21 november via Ticketmaster.

Deel: