Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Beerland in Metropool

Concerttip zaterdag 29 oktober: Beerland in Metropool

De eerste editie van Beerland schreeuwt letterlijk en figuurlijk om een vervolg en dat vervolg komt er. Vandaar BEERLAND 2016!
Een naam met een dikke knipoog, want we schenken uiteraard ook wel fris en een wijntje op Beerland. Maar de bands die vandaag spelen lenen zich uitermate goed om geconsumeerd te worden met een koude rakker in de hand. Zo staan onder andere Peter Pan Speedrock, Drive Like Maria, Claw Boys Claw en Monomyth op de poster.

En wat is er nou mooier dan een dag lang genieten van moddervette rock in al zijn verschijningsvormen maar altijd met een lekker rauw randje? Vandaag zie en hoor je een aantal bands die de poot vol op het gas hebben. En terwijl je je nekspieren overuren laat maken kan je ondertussen je keel smeren met een lekker biertje in ons Muziekcafé bijvoorbeeld want daar dit jaar Special Beerland met een paar fijne bijzonderheden van tap en fles!

Onze chefkok zorgt voor een BBQ menu waarop je kan kauwen en de bands van vandaag zorgen voor meebrullers, vuistenindeluchtanthems, stagedivemateriaal en pitmakers!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: