Vier jaar lang werd er rondom de Golden Earring-activiteiten door Barry Hay gewerkt aan Barry Hay’s Flying V Formation waarin we naast DeWolff-gitarist Pablo van der Poel, de drie muzikanten Jan Rooymans, Daim de Rijke en Huub van Loon tegenkomen.

Een aantal nummers was er al en is sinds 2012 talloze malen live gespeeld maar het blijft lastig om alle agenda’s op elkaar af te stemmen. Op 3 november trapt de najaarstour af in Q-Factory in Amsterdam. Berg je als ze los gaan op Earring classics, obscure covers en nieuw eigen materiaal. Wie open staat voor een nieuw, verrassend en energiek rockgeluid van eigen bodem is bij Barry Hay’s Flying V Formation aan het juiste adres.

Het voorprogramma zal verzorgd worden door de vier jonge vrouwen van Luminize, geboren en getogen in Kroatië en tegenwoordig wonende in Den Haag. In 2016 is hun debuutalbum ‘All Or Nothing’ verschenen en tijdens het schrijven van de songs vinden de muzikanten inspiratie bij poprock powervrouwen als P!nk, Gwen Stefani, Kelly Clarkson en Hayley Williams. Samen met producer Holger Schwedt (Bløf, Di-rect, Anouk en Go Back To The Zoo) hebben ze hun rocksound naar een hoger niveau getild.

Voor het optreden op 3 november in Q-Factory in Amsterdam mag Maxazine enkele kaarten weggeven. Wat moet je doen om deze te winnen: Like Maxazine op Facebook, deel dit bericht en misschien ben jij er bij!

Deel: