Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: My Baby in Burgerweeshuis

Concerttip vrijdag 30 september: My Baby in Burgerweeshuis

My Baby is een mythe, een visioen. Ze rockt, raakt, lokt, streelt, beukt. Verzet is zinloos. Shows van My Baby eindigen niet zelden met een compleet verdwaasd publiek. En uitgeput, want hoe hypnotiserend de stikhete moerasmonsterjams van dit Nederlands-Nieuw-Zeelandse trio ook zijn, er wordt in alle hoeken gedanst tot het licht aangaat.

De band verovert in rap tempo de wereld met een psychedelische mix van blues, folk, gospel, rock, funk en triphop. Allemaal zonder elektronische poespas, maar alleen met gitaren, drums en kristalheldere vocals. Met haar opzwepende ritmes en psychedelische klanken doorbreekt de band alle grenzen van genre en tijd. Of zoals een toonaangevend Kroatisch muziekblog al constateerde: “My Baby is not a band. It is a contagious disease”.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: