Chris de Burgh komt voor nog een concert naar Amsterdam. Op zaterdag 29 april geeft de  zanger samen met zijn band een intiem concert in Carré in Amsterdam. De kaartverkoop voor het extra concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur. Voor het concert op 28 april zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

De eerste grote hit heeft Chris de Burgh in 1975 met de single ‘ A Spaceman Came Travelling’. De singles ‘High On Emotion’, ‘Don’t Pay The Ferryman’, ‘Ship To Shore’,  ‘Borderline’ en ‘The Head And The Heart’ zorgen voor verdere bekendheid van de zanger. Maar zijn wereldwijde doorbraak komt in 1986 met het nummer ‘The Lady In Red’, van het album ‘Into The Light’. Met deze evergreen behaalt hij de nummer 1- positie in maar liefst 25 landen en de single gaat meer dan 8 miljoen keer over de toonbank. Op vrijdag 23 september verschijnt alweer zijn 26e studioalbum ‘ A Better World’ met daarop een mix van ballads en anthems gespeeld door Chris de Burgh solo, met zijn band of met orkest.

De Ierse zanger heeft in ruim drie decennia 28 albums uitgebracht en hier meer dan 50 miljoen exemplaren van verkocht. Chris de Burgh kan nog altijd rekenen op een trouwe fanbase in Nederland. De sympathieke zanger gaf pas één keer eerder een optreden in de intieme setting van Carré.

Deel: