Op vrijdag 14 oktober wordt de Music Club in Kampen omgetoverd tot een grote Ierse pub en staan The Dublin Legends (Voorheen The Dubliners) op het podium! Na hun geweldige optreden in oktober 2015 wilden ze graag terugkomen naar Kampen. Onder leiding van de oorspronkelijke The Dubliners-leden Sean Cannon en Eamonn Campbell zetten The Dublin Legends de legende voort die in 1962 zijn oorsprong vond.

Als iconen van het Ierse levenslied zingen ze vol overgave over drank, vrouwen, gelukkige en ongelukkige liefdes. Klassiekers als ‘The Wild Rover’, ‘Dirty Old Town’, ‘Whiskey In The Jar’ en ‘The Irish rover’ komen gegarandeerd langs!

Maxazine mag kaarten weggeven voor deze legendarische band. Winnen doe je door de Facebookpagina van Maxazine te liken en dit bericht (openbaar, zodat we het kunnen controleren) te delen op je Facebookpagina. Wellicht ben jij er dan op 14 oktober bij in de Music Club in Kampen! Sláinte!

Foto (c) Dexter Reijsmeijer

Tourdata The Dublin Legends:

woensdag 28 september -Theater de Willem Papendrecht
vrijdag 30 september – Schouwburg Cuijk
zaterdag 1 oktober – CC XL Vlissingen
zondag 2 oktober – 013 Tilburg
dinsdag 4 oktober – Oosterpoort Groningen
woensdag 5 oktober – Vredenburg Utrecht
donderdag 6 oktober – Boerderij Zoetermeer
zaterdag 8 oktober – De Maaspoort Venlo
zondag 9 oktober – Metropool Hengelo
donderdag 13 oktober – Schouwburg Het Park Hoorn
vrijdag 14 oktober – Music Club Kampen
zaterdag 15 oktober – Gigant Apeldoorn

Deel: