Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Danko Jones!

Concerttip donderdag 04 augustus: Danko Jones in Volt

De uit Toronto afkomstige band brak in 2002 internationaal door met het album ‘Born A Lion’. Hierna volgden 6 andere albums en talloze optredens over de hele wereld. Zo hebben de mannen onder andere getourd met Motörhead, Guns N’ Roses en The Rolling Stones. Ook stonden ze al op festivals  als Rock am Ring, Rock Werchter, Reading, Pukkelpop en Pinkpop.

In 2010 werd een video gemaakt voor het album ‘Below The Belt’, waarin onder andere Elijah Wood te zien was. De trilogie werd later uitgebracht als een short film. Hun laatste album, ‘Fire Music’, kwam uit in 2015. Deze plaat bevat een gevarieerd aanbod aan nummers die allemaal barsten van de testosteron. Het Nummer ‘Gonna Be A Fight Tonight’ is zelfs gebruikt bij de Royal Rumble. Kom Danko Jones’ 20-jarig bestaan vieren in Volt!

Meer info en tickets vindt je hier

Deel: