Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Hallo Venray!

Concerttip dinsdag 28 juni: Hallo Venray in Cul de Sac

Hallo Venray komt vanavond voor een try-out, met invloeden van Neil Young, Velvet Underground en The Beatles, Cul de Sac in Tilburg. Met een dynamisch oevre van maar liefst dertien albums sinds 1987, werkt de Haagse band Hallo Venray gestaag door aan haar reputatie. Henk Kroon (gitaar/zang), Peter Konings (bas) en Henk Jonkers (drums) haalden hun naam uit het jaren tachtig NCRV programma Los Vast, waarin presentator Jan Rietman elke uitzending begon met “Hallo …”. Toen het programma neerstreek in Venray, was de naam van de band gevonden. In 1992 had de band de eer om Pinkpop te openen, waarna er vele optredens volgden.

Meer info en kaarten vindt je hier

Deel: