Niels Geusebroek zal in november live te zien zijn tijdens zijn tweede tour dit jaar, de Wildfire Najaarsclubtour waarbij hij verschillende mooie clubs van Nederland aandoet. Niels maakte dit nieuws vanmorgen bekend in de radioshow van Gerard Ekdom op Radio 2. De huidige single ‘Leave A Little Love Behind’ is deze week Topsong op Radio 2.

Niels bracht in februari dit jaar zijn tweede album uit, ‘Wildfire’. Na het uitbrengen van zijn eerste album ‘Lines’, ging hij een ontwikkeling door, wilde meer een soloartiest zijn dan een singer-songwriter. Niet één geluid maken, maar afwisseling zoeken binnen het kader van de artiest Niels Geusebroek. “Ik wil alle hoekjes van het spectrum verkennen. De ene keer steviger, dan weer een tokkelliedje. Veel galm, geen galm, grootse nummers en mooie kleine.” Missie geslaagd. Het rootsy geluid van weleer is vervangen door een frisse, sprankelende sound. Meer uptempo liedjes, meer drums en percussie, meer koortjes. Rauwer en meer uitgesproken De volgende stap: nieuwe nummers live ten gehore te brengen. Met zelfvertrouwen begint Niels aan het volgende avontuur. “Wat ik wilde is gelukt, de band is er klaar voor, nu gaan we weer lekker spelen.”

De kaartverkoop voor de tour start vandaag. Voor meer informatie over tickets: Facebookpagina van Niels Geusebroek en de sites van de zalen.

Deel: