Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Rival Sons

Concerttip maandag 6 juni: Rival Sons in Melkweg

De Rival Sons keren weer terug naar de Melkweg – en wederom met een nieuw album, getiteld ‘Hollow Bones’, dat in juni zal verschijnen via Earache Records! De mannen uit Los Angeles spelen oerdegelijke en stevige bluesrock alsof je weer terug bent in de jaren 70, zij het met een hele dikke moderne productie. De vorige, uitverkochte show werd door Rockportaal omschreven als “overdonderd” en “fantastisch”. Deze avond komen ze dit nog maar eens overdoen met nu al tijdloze klassiekers als ‘Pressure & Time” en “Keep On Swinging”.

Meer info: www.melkweg.nl

 

Deel: