Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Chills

Concerttip dinsdag 31 mei: The Chills in Paradiso

The Chills is een rockband uit Dunedin, Nieuw-Zeeland die in de jaren tachtig en negentig opstond als één van de belangrijkste alternatieve groepen ter wereld. De iconische band rond zanger en componist Martin Philipps kende in zijn dertig jaar zo zijn ups en downs. De groep had te maken met wisselingen in de bezettingen, drugsverslaving en andere belemmerende gezondheidszaken, en bleef soms jarenlang in stilte door problemen onderling. The Chills bracht relatief weinig albums uit, maar deze worden stuk voor stuk als invloedrijke platen beschouwd.

 

Meer info: www.paradiso.nl

 

Deel: