Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Ry X

Concerttip dinsdag 17 mei: Ry X in Paradiso

Australische singer-songwriter Ry X – echte naam Ry Cuming – zijn muziek gaat van akoestische, gevoelige ballads naar opzwepende tracks vol ijzingwekkende vocalen en dreigend gitaarspel. Cuming zoekt te allen tijde de grenzen van zijn geluid op en werkte onder de naam Howling al samen met Frank Wiedemann van Âme. Samen met Adam Freeland vormt hij electronica-act The Acid.

Het was even wachten, maar nu is het eindelijk zover: dit voorjaar brengt de zanger zijn debuutalbum uit.

Kaarten via Ticketmaster

Deel: