Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Bevrijdingsfestival Overijssel

Concerttip donderdag 5 mei: Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle

Vandaag staan we stil bij het besef dat we in Nederland in vrede kunnen leven, in tegenstelling tot vele andere landen. Vandaag vieren wij ook massaal de vrijheid, in elke provincie. Er zijn tientallen grote en kleine festivals maar een van de bekendste is toch wel die in Zwolle.

Bevrijdingsfestival Overijssel is hét bevrijdingsfestival van Nederland met verschillende podia, meer dan 50 optredens, 700 vrijwilligers, inhoudelijke projecten en ruim 130.000 bezoekers. Een aantal artiesten die vandaag op één van de zeven podia staan zijn: Kenny B, Van Velzen, Nielson, Rondé, John Coffee en de grote afsluiter Manu Chao.

Meer informatie: www.bevrijdingsfestivaloverijssel.nl

 

 

 

Deel: