Niet iedereen heeft de mogelijkheid om af te reizen naar het Coachella festival, fans over de gehele wereld kunnen dit weekend via het festival’s eigen YouTube kanaal zowel de opkomende artiesten alsmede de grootste acts zien. Er is de mogelijkheid om te kiezen tussen drie live stream kanalen en een video on demand mogelijkheid om de hoogtepunten en optredens te volgen.

Ook is er de mogelijkheid om een eigen favorieten lijst aan te maken, gebaseerd op deze lijst schakelt het live kanaal automatisch over naar de artiesten en bands die jij hebt geselecteerd. Als gezegd vind Coachella 2016 komend weekend – 15-17 april – plaats, hieronder vind je de drie kanalen waarop je diverse optredens kunt volgen.

Hieronder vind je het volledige tijdschema van Coachella 2016:

friday

saturday

sunday

Deel: