Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaa19 nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Young Folk

Concerttip vrijdag 04 maart: The Young Folk in de Effenaar

The Young Folk heeft er zin in. Niet alleen leverden ze afgelopen jaar een fantastisch debuut af en gaven ze tientallen toffe shows, een nieuw album is al weer in de maak. De Ierse indie-folkers komen weer terug naar Nederland ter promotie van dat tweede album en gelukkig doen ze ook de Effenaar aan.

In de tussentijd raden we je aan om op tijd een kaartje te scoren en hun album ‘The Little Battle’ nog eens op je platenspeler te leggen, vol met prachtsongs als ‘Way Down South’. De beste Ierse band na U2? Schrijf deze jonge folkies maar op als kanshebber.

Meer info: http://www.effenaar.nl/

Deel: