Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaa19 nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Lianne La Havas.

Concerttip maandag 29 februari: Lianne La Havas in Het Concertgebouw

De Britse singer-songwriter Lianne La Havas brak in 2012 wereldwijd door met haar debuutalbum Is Your Love Big Enough. Het album, met hits als Lost&Found, Forget, en Is Your Love Big Enough, stond in Nederland en het Verenigd Koninkrijk op de derde en vierde plaats in de hitlijsten en werd uitgeroepen tot ‘Album of the Year’ op iTunes. Hierop volgde een wereldwijde tour, samenwerkingen met onder andere Prince en Alt-J, en optredens op onder meer Glastonbury Festival en Isle of Wight Festival.

Op 31 juli 2015 kwam het tweede album van de Britse zangeres uit in Nederland en behaalde meteen de eerste positie in de album charts. Het album Blood (met de hit What You Don”t Do) , geïnspireerd door Lianne’s Jamaicaanse en Griekse roots, combineert elektronische beats met invloeden uit de R&B, doo-wop, reggae en gospel, en richt zich op thema’s als liefde, relaties en identiteit. Bekijk de nieuwe video voor Green & Gold, haar meest recente single en samenwerking met Jamie Lidell.

Meer info: https://www.concertgebouw.nl

Deel: