De oplettende volger was het wellicht al opgevallen: er stond iets te gebeuren rond Roald van Oosten. We kunnen nu bevestigen dat dit klopt, want de voormalig voorman van Caesar en Ghost Truckers brengt in maart bij V2 Records een fonkelnieuw album uit.

Samen met Bart Hoevenaars (gitaar, zang), Frank van Roessel (bas), Bo Koek (drums) en Dave Menkehorst (drums en producer) dook Roald de studio in en verliet deze met een ontdekkingsalbum vol spannende sciencefiction-romantiek, retro-elektronica, betoverende harmonieën en natuurlijk de uit duizenden herkenbare stem van Van Oosten. Kortom, een eclectische samenkomst van de energieke pop van Caesar en de melancholie van Ghost Trucker.

De voormalig voorman van Caesar en Ghost Truckers, Roald van Oosten, brengt in maart zijn fonkelnieuw album Oh Dark Hundred uit! Dit wordt op 4 maart gereleased met een show in Ekko Utrecht. Maxazine heeft kaarten, voor jou!

Like Maxazine en deel dit bericht om kans te maken op 2 kaarten. We kunnen meerdere mensen blij maken met 2 kaarten elk, dus doe mee!

Deel: