Vandaag zijn er zeven nieuwe namen bevestigd voor de line up van Dauwpop. Zo werd bekend gemaakt dat Kensington de afsluitende headliner zal zijn op het festival. Daarnaast zullen ook Saybia, Indian Askin, FeestDJRuud, De Likt, Pyrodox en MAASK optreden op het festival. Eerder werden al o.a. De Staat, My Baby, Madness en Lucas Hamming bekend gemaakt. Dauwpop zal dit jaar op 28 mei plaatsvinden in Hellendoorn.

Buiten bovengenoemde namen zullen ook Madness, Jett Rebel, De Staat, Fresku, Bökkers, Mr. Polska en Birth Of Joy een optreden verzorgen op Dauwpop. Uiteraard is er ook voor opkomend talent weer flink wat ruimte: My Baby, Lucas Hamming, Stepherd & Skinto, Ronnie Flex en Haevn zijn allemaal rijzende sterren in het Nederlandse muzieklandschap.

Uit het buitenland komen Kadavar (stevige hardrock uit Berlijn) en Pierce Brothers (Australische pop in het straatje van Mumford and Sons).

Deel: