Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tippen we: Maxazine Presents: Urbanus & De Fanfaar!

Vrijdag 18 december: Urbanus & De Fanfaar in de Effenaar

Samen met zijn eigen band De Fanfaar heeft Urbanus afgelopen zomer een hele rits festivals platgespeeld. Dit beviel zo goed, dat hij ook dit jaar weer op pad gaat en na zijn geweldige show op Pinkpop naar Eindhoven komt.

Een volbloed rockzanger is de Belg niet, en een gewone zanger eigenlijk ook niet. We kennen de zotte Belg namelijk vooral als komiek. Maar samen met de ervaren muzikanten van De Fanfaar, een Brusselse Nederlandstalige rockband met even vette gitaren als knipogen en tattoo’s, kan hij deze gebreken ruimschoots goedmaken door een show te brengen met sterke oneliners en rock & roll. Verwacht vanavond een uiterst energieke Urbanus die er alles aan zal doen om er een groot feest van te maken. Urbanus en De Fanfaar, een must voor de die hard fans!

Kaarten en meer info via http://www.effenaar.nl

Deel: