Aan de line up van de aankomende editie van Paaspop zijn vandaag weer 22 nieuwe namen toegevoegd. The Brahms, Dana, De Jeugd Van Tegenwoordig, De Sluwe Vos presents Kontra live, Drummakid, Hef, Jess Glynne, Larry Gus, Lucas & Steve, The Magician, Mambo Kurt, Mattie en Wietze, Meatbodies, Noizboiz, Puppetry of the Penis, Refused, Sam Feldt, Scorpion Child, SjamSoedin, TroyBoi, The Wetnecks, Wipneus en Pim komen naar het festival.

Ook op Paaspop 2016

Eerder werden o.a. als Underworld, Jett Rebel, Fresku, Fun Lovin’ Criminals en Douwe Bob al toegevoegd aan de line up. Het festival zal op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 maart 2016 plaatsvinden op festivalterrein De Molenheide in Schijndel.

Succesformule

Sinds zijn eerste editie in 1974 heeft Paaspop een ware metamorfose ondergaan van gemoedelijk regionaal festival naar een driedaags internationaal gerenommeerd evenement dat tot de top van de Europese openluchtevenementen behoort en even ongrijpbaar als onweerstaanbaar is. Dit jaar verkocht Paaspop met maar liefst 61.000 festivalgangers uit, net als in 2014 (toen met 58.000 bezoekers). De afgelopen twee edities trok tevens een indrukwekkende parade van (inter)nationaal gevierde acts naar Schijndel waaronder The Prodigy, The Boxer Rebellion, Kaiser Chiefs, The Kooks, dEUS, The Bloody Beetroots, 2ManyDJs, Triggerfinger, Guus Meeuwis, Dotan, Anouk, Kensington, De Jeugd van Tegenwoordig, Racoon, Within Temptation en Kovacs.

Deel: